1:1 Forløb - Open Heart Mastery

31167014_10155404854328045_4662901059595796480_o.jpg

Kæreste ven

Tak fordi du er mødt op til denne rejse ind i dit hjerte. Der hvor du kan erfare din sande guddommelige natur: Kærligheden der holder alt i sin rolige favn - der elsker betingelsesløst og frit.

Du er kommet, fordi du mærker en længsel efter en dybere forbindelse til Kærligheden - til det guddommelige, og fordi du drømmer om at kunne stå stærkt i verden med et åbent hjerte, som den du er.  Den det altid var meningen, du skulle være, med alt det unikke du kom for at give.

Jeg er her for dig og med dig, fordi jeg ønsker at se dig stråle af den kærlighed, du er. Verden har brug for ægte kærlighedskrigere, og du er én af dem. Sammen skal vi gøre verden til et kærligere sted.

Jeg dedikerer mig til at være din personlige guide på denne helt særlige rejse. Derfor er det også afgørende, at vi begge får mulighed for at mærke efter, om jeg er den rette guide for lige præcis dig.

Skriv til mig på mail@anjasteensig.dk og fortæl lidt om dig selv og hvad du gerne vil have ud af vores fælles indsats. Hvis jeg fornemmer, at jeg kunne være den rigtige for dig, vil jeg efterfølgende invitere dig til en afklarende online session, hvor vi taler os længere ind i dine ønsker. Først derefter vil jeg endelig tage stilling til, hvorvidt vi skal påbegynde en rejse sammen.

  • Forløbet foregår som en kombination af onlinesessioner og livesessioner. Det bliver skræddersyet særligt til dig og ikke 2 forløb er ens.

  • Varighed: ca. 3-4 mdr.

I stor kærlighed, Anja

Jeg tilbyder ikke længere enkeltsessioner. For de der har klippekort gælder følgende stadig:

- Afbud skal ske senest 24 timer før den bookede tid. Ved udeblivelse eller senere afbud betales det fulde beløb for sessionen.

- Klippekort er gældende 6 mdr. fra købsdato med mindre andet aftales.