1:1 Forløb - Open Heart Mastery

31167014_10155404854328045_4662901059595796480_o.jpg

Dette forløb er en rejse ind i dit hjerte, hvor du får mulighed for at erfare din sande guddommelige natur: Kærligheden der holder alt i sin rolige favn - der elsker betingelsesløst og frit.

Det er til dig der mærker en længsel efter en dybere forbindelse til Kærligheden - til det guddommelige, og som drømmer om at kunne stå stærkt i verden med et åbent hjerte, som den du er.  Den det altid var meningen, du skulle være, med alt det unikke du kom for at give.

Forløbet bliver skræddersyet særligt til dig, og jeg dedikerer mig til at være din personlige guide på denne helt særlige rejse. Derfor er det også afgørende, at jeg får mulighed for at mærke efter, om jeg er den rette guide for lige præcis dig.

Skriv til mig på mail@anjasteensig.dk og fortæl lidt om dig selv og hvad du gerne vil have ud af forløbet. Hvis jeg fornemmer at jeg kunne være den rigtige for dig, vil jeg efterfølgende invitere dig til en online discovery session, hvor vi taler os længere ind i dine ønsker. Først derefter vil jeg endelig tage stilling til, hvorvidt vi skal påbegynde en rejse sammen.

  • Varighed: 3 mdr.

  • Forløbet foregår som en kombination af onlinesessioner og livesessioner

I stor kærlighed, Anja