UYL-50.jpg

Unfold Your Love 5.-6. Oktober 2019

Unfold Your Love er et årligt tilbagevendende event dedikeret til at kultivere, styrke, forstå og udfolde Kærligheden. Vi tror på, at det er muligt at skabe et kærligere verden ved at starte med os selv. Gennem dybere forståelse af hvem vi er og hvad vi er i stand til. Ved at forbinde os med kærlighedens kraft og bevidst søge den kærlige løsning, de kærlige relationer, det kærlige møde med vores omverden.

Du vil møde passionerede og inspirerende speakere både fra Danmark og udlandet og du vil møde passionerede og inspirerende mennesker i rummet, over kaffen, ved middagen og på gangene. Unfold Your Love er også mødet med andre der deler din drøm om et kærligere liv og en kærligere verden. Arrangementet foregår på engelsk.

Blow your mind - Open your heart

UYL-88.jpg
UYL-18.jpeg
web_StoreKro_RAISFOTO_6328.jpg
UYL-73.jpg
UYL-109.jpg
UYL-60.jpg

Fredensborg Store Kro

Vi mødes i de smukkeste rammer på Fredensborg Store Kro nabo til den Nordsjællandske natur og dronningens slot. Her bliver vi forkælet med lækker mad, der er inkluderet i din billet (middag, 2 x frokost, kaffe/the/snacks) og du har mulighed for at booke et værelse til særlig Unfold Your Love pris, så du kan være fuldt tilstede hele weekenden.

UYL-7.jpg

Teamet

Unfold Your Love er skabt udfra en fælles vision af: Inger Hjort - Connecte, Jacob Mikkelsen - Fredensborg Store Kro, Iben Munk og Anja Steensig - The Art of Compassionate Living


Billetter

Du kan allerede nu sikre dig billet til næste Unfold Your Love event, der løber af stablen weekenden d.5. + 6. oktober 2019.