Workshops

16997766_987925837975135_5295156071005381773_n.jpg

“Dit livs Kærlighed”

Jeg ved, hvor mange af livets udfordringer der bliver så uendelig meget lettere at møde, når de mødes fra et kærligt sted. Måske tror du ikke det er vigtigt at elske sig selv. Måske tror du ikke det er muligt for dig, at finde selvkærligheden, fordi du er så vant til at være i krig med dig selv. 
Men du skal vide. at der ingen grænser er for hvad vi kan udrette, når vi tør åbne os for Kærligheden.

Denne workshop er en invitation til at holde af dig selv og til at åbne dig for Kærlighed. Så du kan slutte fred med dig selv og med verden omkring dig. 

Det er 6 intensive timer bestående af meditationer, healing og indsigter, der minder dig om, hvem du er og kickstarter din rejse ind i Kærligheden, hvor du finder:

  • Mod og styrke til at være DIG

  • En kærligere indre dialog

  • Sundere og stærkere relationer til mennesker omkring dig

  • Større overskud at møde livets udfordringer med

  • Mindre bekymring, stress, angst og depression

  • Større glæde ved livet

  • Oplevelse af at være forbundet til noget større end dig selv

Det er ikke en dag kun til hovedet, men først og fremmest til hjertet. Så mærk efter og spørg dit hjerte, om det er dig, kærligheden kalder på. 

I mit rum, får du fred til din egen proces og jeg opmuntrer til, at du holder dig i relativ stilhed det meste af dagen. Alle dagens meditationer bliver optaget, så du kan arbejde videre med dem derhjemme.

Jeg glæder mig til at tage dig ved hånden og guide dig hjem i dit hjerte

Kærligst, Anja


Aktuelle workshops:
"Det var en fuldstændig fantastisk workshop. Jeg har allerede implementeret det hele i min hver dag og jeg kan mærke kærligheden meget mere end jeg troede man kunne". Farhang

"Selvkærligheden startede da jeg købte en plads på workshoppen. At sætte en hel dag af til blot at lade sig inspirere - fylde kærlighed på sig selv - være fysisk tilstede i et kærligt fællesskab - det anbefaler jeg varmt til alle. Anja’s måde at inspirere på er gavmild, kærlig og autentisk - lige fra hjertet. Jeg følte mig mødt præcis der hvor jeg er og hvor jeg var klar til at bygge videre på en endnu kærligere relation til mig selv.  Anja’s måde at dele af sig selv på - ved at tage udgangspunkt i sin egen historie og samtidig give plads til alle - præcis som de er, gav et rum fyldt af tillid til at åbne sit hjerte og tage imod & give & være ét.  Alle som føler sig draget mod denne workshop har en fantastisk oplevelse i vente".  Anja Smed, ÅndedrætsTerapeut